12.04.2021 |
Territoris.cat

L'Ajuntament de Tàrrega facilita la inserció laboral a 24 joves

Un dels joves del programa treballant en una de les empreses de l'Urgell
Un dels joves del programa treballant en una de les empreses de l'Urgell
L'Ajuntament de Tàrrega facilita la inserció laboral a 24 joves

La Regidoria d'Acció Social i Treball de Tàrrega ha inserit 24 persones en el món laboral mitjançant la quarta edició del programa ocupacional Fem Ocupació per a Joves. La capital de l'Urgell desenvolupa aquesta iniciativa mitjançant el Centre de Formació la Solana, de titularitat municipal. Es tracta de nois i noies en situació d'atur, amb edats compreses entre 18 i 29 anys. Participen també al programa un total de 13 empreses i/o autònoms, que han formalitzat contractes laborals de 6 mesos de durada als 24 joves esmentats, o sigui, el total de places assignades inicialment al projecte.

La inserció laboral del Fem Ocupació per a Joves ha estat del 100%, fet que certifica l'èxit de la iniciativa

Les persones beneficiàries del programa Fem Ocupació per a Joves de la comarca de l'Urgell són 9 noies i 15 nois. Les tècniques del Centre de Formació la Solana s'han encarregat d'impartir orientació professional per ocupar els llocs de treball. A més, han dut a terme tasques d'acompanyament i mediació per culminar amb èxit el procés d'inserció laboral, a part de tasques de tramitació de subvencions i justificacions econòmiques.

Prèviament, el Centre de Formació La Solana havia realitzat un estudi de prospecció i assessorament entre empreses i/o autònoms de tota la comarca de l'Urgell, contactant amb 168 empreses de diferents sectors productius, entitats i centres del territori

El programa, que rep ajuts del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Servicio Público de Empleo Estatal, ha facilitat ocupació en els sectors d'hostaleria, alimentació, tercer sector, metal·lúrgia, comerç i educació entre d'altres.

L'Ajuntament de Tàrrega facilita la inserció laboral a 24 joves
comentaris