L'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, vicepresidenta de la Federació de Municipis de Catalunya

Membres dels nous òrgans de govern de la Federació Catalana de Municipis
photo_camera Membres dels nous òrgans de govern de la Federació Catalana de Municipis

La Federació de Municipis de Catalunya (FMC), va celebrar el passat divendres l'Assemblea General, en el decurs de la qual es va elegir els membres del seu nou comitè executiu, entre els quals es troba l'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan que assumeix una vicepresidència. Presència lleidatana que compartirà amb l'alcaldessa d'Aitona Rosa Pujol que actuarà com a vocal.

L'entitat municipalista passa a dirigir-la Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, rellevant així Xavier Amor, alcalde de Pineda de Mar, que havia estat al capdavant de l'entitat des del 2013. Les altres sis vicepresidències de la La Federació de Municipis de Catalunya  recauen en Àlex Garrido, alcalde de Manlleu; Eduard Rivas, alcalde d'Esparreguera; David Bote, alcalde de Mataró; Montserrat Candini, alcaldessa de Calella; Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell; i Lluís Mijoler, alcalde del Prat de Llobregat.

L'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú, ha expressat la seva satisfacció pel nomenament i ha manifestat que treballarà des de l'entitat per construir un municipalisme sòlid que contribueixi a l'enfortiment del país

En el decurs de l'assemblea, la FMC ha aprovat una resolució per elaborar una proposta d'unificació de les entitats municipalistes. Així, s'ha constituït una taula paritària entre la FMC i l'Associació Catalana de Municipis (ACM) per fer possible aquesta unificació durant el present mandat. També s'ha ratificat el pressupost de l'entitat corresponent a l'exercici 2019 i els comptes del 2018 així com la memòria d'activitats de la mateixa anualitat.

Comentaris