L’Ajuntament de Tàrrega entrega els diplomes del seu curs de primers auxilis per a professionals del món del lleure

Una vintena d'alumnes dels àmbits del monitoratge i la docència han rebut coneixements sobre atenció sociosanitària immediata davant insuficiències cardíaques o altres urgències

acte
photo_camera Acte de lliurament de diplomes celebrat a la Casa Consistorial de Tàrrega

L'Ajuntament de Tàrrega ha lliurat els diplomes del curs de primers auxilis que ha impartit amb el suport d'Ambulancat (Associació per a la Difusió de la Salut Extrahospitàlaria).

La vintena d'alumnes participants han rebut coneixements bàsics relacionats amb la prestació d'atenció sociosanitària immediata. Es tracta de professionals del món del lleure que es dediquen a tasques de monitoratge i docència.

El curs, iniciat el passat mes de novembre, ha constat de 20 hores de formació (8 hores presencials impartides a l'Oficina Jove de l'Urgell i 12 hores de formació teòrica on-line)

El reconeixement dels símptomes d'alerta davant d'una insuficiència cardíaca o el protocol d'actuació davant lesions, urgències, intoxicacions i agents climàtics són alguns dels continguts que s'han abordat al llarg de la formació.

El curs de primers auxilis ha estat impulsat per l'Ajuntament de Tàrrega amb finançament de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.