Les creacions de l'alumant de l'Escola Ondara omple d'art els aparadors targarins

Sis propietaris cedeixen els seus locals perquè estudiants de Disseny hi exposin les seves obres

Presentació de la iniciativa en un dels aparadors, situat al carrer del Carme
photo_camera Presentació de la iniciativa en un dels aparadors, situat al carrer del Carme

Tàrrega ha posat en marxa la iniciativa per buscar solucions a la problemàtica dels locals comercials tancats, que s'ha vist agreujada a partir de la crisi derivada de la pandèmia de la COVID-19.

El projecte 'Posem llum als aparadors' omplirà d'obres d'art, materials artístics i elements promocionals els aparadors dels diferents establiments comercials en desús que se sumin a la iniciativa.

De moment, el consistori ha arribat a un acord amb sis propietaris de locals ubicats al centre de la ciutat amb els quals ha formalitzat un contracte de comodat per cedir l'ús de l'aparador en el marc d'aquesta campanya

A canvi, el consistori es farà càrrec de les despeses de consum elèctric que es generin durant el temps que duri l'acció.

Els locals participants en aquesta iniciativa, materialitzada gràcies a la implicació de l'Escola d'Art Ondara de Tàrrega i els seus alumnes d'Estudis Superior de Disseny ESDAPC, estan ubicats al carrer d'Agoders (2), Carme (1), Santa Anna (1) i Sant Joan (2).

En el marc d'aquest projecte, l'ESDAPC Campus Ondara presenta la iniciativa Curiociutat amb l'objectiu d'exposar als aparadors dels locals participants peces artístiques de les diferents disciplines que s'imparteixen en aquest centre.

Hi han treballat els alumnes del 4t curs dels Estudis Superiors de Disseny en les modalitats de Disseny Gràfic i Disseny d'Interiors en un treball col·lectiu interdisciplinar

En aquesta mostra s'hi podran veure escultures, cartells, dibuixos, maquetes, ceràmica, fotografies i diferents elements escenogràfics a partir d'un muntatge que convida a veure les exposicions ubicades dins els aparadors a partir de diferents espieres ubicades als aparadors participants.

L'Ajuntament de Tàrrega confia que en els propers mesos més locals comercials d'arreu de la ciutat se sumin a la iniciativa.

comentaris