L'Associació Alba genera 12 nous llocs de treball per la campanya de Nadal

La preparació dels Lots de Nadal a les instal·lacions de l'Associació Alba de Tàrrega
photo_camera La preparació dels Lots de Nadal a les instal·lacions de l'Associació Alba de Tàrrega

Obrador El RosalL'obrador de galetes El Rosal de l'Associació Alba de Tàrrega a donat el tret de sortida de la campanya de Nadal, una època en la qual el centre genera el 66% de la seva producció. Per tal d'afrontar la campanya d'enguany, l'entitat ha incorporat 12 persones a la seva plantilla, sis d'aquestes amb especials dificultats. Per tal de fer front a la demanda tant de lots de Nadal com de les galetes que s'elaboren, l'obrador compta amb una desena de voluntaris que donen suport a la campanya.

En campanya de Nadal a l'obrador hi està treballant un equip de 18 persones en 3 torns diferents (matí, tarda i nit). Dels 6.000 kg de galetes que van elaborar l'any passat per Nadal estimen arribar als 10.000 kg aquest any gràcies a l'increment que hi ha hagut en comandes de lots on cada vegada més hi són presents les galetes d'El Rosal.

Estem molt contentes amb les previsions d'aquest any. Hem tingut grans comandes d'empreses que han escollit les nostres neules o arrugats per omplir els seus lots de Nadal, explica Mònica Viladot responsable dels lots de Nadal de l'Associació Alba i cogestora de El Rosal.

I és que, segons explica l'entitat, l'interès pels lots gastronòmics amb productes de qualitat i amb valor social ha anat augmentant en els darrers anys, també per un tema de responsabilitat empresarial.

En els lots s'hi poden trobar productes elaborats per 12 entitats socials com les nostres galetes, o els vins de l'Olivera Cooperativa, els formatges d'Ampans o Fundació MAP, les melmelades de Can Moragues o la xocolata de la Fundació Casa Dalmases. També hi posem productes del territori de petits productors artesans", explica Viladot

Els dels lots de Nadal també donen ocupació a un grup de 25 persones del Centre Ocupacional que s'encarreguen de fer la seva manipulació. Saben que és molt important complir amb els terminis i garantir que els lots arribin a les mans dels seus destinataris abans de Nadal. Per l'entitat és important valorar què i qui hi ha al darrere d'aquests lots, per això aquest any van acompanyats d'un missatge en un codi QR dirigit a totes aquelles persones que els gaudiran.

Comentaris