L'Escola d'Art Ondara de Tàrrega obre portes de la segona edició de la mostra ONmercART

La mostra recull peces artístiques, artesanes i de disseny, i està oberta també a antics alumnes del centre, professorat i artistes del territori en general

Els regidors d’Ensenyament i Cultura Ramon Bordes, i els impulsors del 2n ONmercART
photo_camera Els regidors d’Ensenyament i Cultura han participat a l’acte inaugural

L'Escola d'Art i Superior de Disseny (EASD) Ondara de Tàrrega ha convocat per segon any consecutiu a alumnes, exalumnes i professorat del centre, així com artistes del territori, a la mostra ONmercART, un certament que vol ser aparador de treballs artístics, artesans i de disseny.

La mostra, que s'ha inaugurat aquest dilluns, compta amb la participació d'una trentena d'artistes que exposaran les seves obres fins al divendres 7 d'abril, en les instal·lacions de l'EASD Ondara de Tàrrega. El projecte pretén compaginar la promoció creativa dels alumnes i la seva obra, amb divulgació del centre de formació professional.

El director del centre, Ramon Bordes, ha recalcat avui que l'EASD Ondara és una de les escoles més antigues en el seu àmbit (fou fundada l'any 1777) i que només n'hi ha 7 a tot Catalunya, fet que la converteix en un valor singular per a Tàrrega. En aquesta línia s'ha expressat el regidor d'Ensenyament, Gabriel Lacambra, qui ha assegurat que des del consistori també es lluita perquè l'EASD Ondara recuperi el cicle històric de forja. Contribuint a la dinamització de l'escola targarina, el 2n ONmercART rebrà aquest dimecres a la tarda la visita d'una delegació de l'Escola d'Art i Superior de Ceràmica de Manises (País Valencià).

L'espai d'exposició del 2n ONmercART és dividit en dues parts. D'una banda, s'agrupen les obres de petit format i assequibles de preu, amb peces de joieria, ceràmica o fotografia. Un segon apartat es reserva per a creacions de gran format en pintura, escultura o forja entre altres disciplines. Val a dir que la galeria Clucart de Tàrrega ha col·laborat en l'exposició aportant bona part d'obra realitzada per artistes forans de l'escola.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement