L'Escola Municipal de Música de Tàrrega utilitzarà espais municipals per garantir la distància entre l'alumnat

Les dues llars d'infants, La Pau i El Niu, també utilitzaran altres espais de la capital urgellenca en favor de la seguretat sanitària dels seus 102 alumnes matriculats
música2

Tàrrega ultima els preparatius per a l'inici del nou curs 2020 – 2021 a les llars d'infants municipals La Pau i El Niu, i a l'Escola Municipal de Música.

Aquests equipaments educatius obriran de nou les portes a partir del proper dilluns 14 de setembre aplicant els protocols de prevenció contra la COVID-19

Tal i com han dictat les autoritats sanitàries, s'establiran a les aules grups estables de convivència amb contacte limitat entre altres grups respectant sempre la distància i les mesures de seguretat.

La nova distribució d'espais als centres comportarà una significativa novetat a l'Escola Municipal de Música de Tàrrega, que per primera vegada utilitzarà dues aules i el gimnàs del CEIP Jacint Verdaguer, edifici situat just al costat. La cessió es farà en horari de tarda i vespre, quan el col·legi hagi cessat l'activitat diària.

L'EMMT iniciarà el nou curs amb 298 alumnes matriculats (6 menys que el curs anterior) distribuïts en 52 grups

Pel que fa a les dues llars d'infants, el retorn a les aules tindrà protocols sanitaris molt similars als que ja s'aplicaren el passat mes de juny, quan reobriren per culminar els darrers dies de curs.

Les dues escoles bressol municipals tindran un total de 102 alumnes matriculats: 65 alumnes al Niu i 37 a La Pau

Tant a l'EMMT com a les llars d'infants s'habilitaran circuits d'entrada i sortida per accedir als edificis de forma esglaonada. Els adults acompanyants no podran passar de la porta.

Als passadissos, les persones majors de 6 anys hauran de dur sempre la mascareta. Es reforçarà la neteja, ventilació i desinfecció dels espais; se subministrarà gel hidroalcòholic; i no es compartiran estris i dispositius.

comentaris