Lluís Llach explicarà a Agramunt, el present i futur del procés constituent

L'acte se suma a la Mostra de Vins i Caves de Proximitat i al Concurs de Colles Sardanistes que se celebraran aquest dissabte a Agramunt.

lluis llach noticia
photo_camera lluis llach noticia

El diputat de Junts pel Sí i president de la Comissió del Procés Constituent al Parlament de Catalunya, el cantautor Lluís Llach, oferirà una conferència el pròxim dissabte 28 de maig a les 6 de la tarda a la Sala del Teatre del Casal Agramuntí. Llach explicarà en quin punt es troba el procés constituent que s'està duent a terme des del Parlament de Catalunya així com les eines d'estat que s'estan implementant per a la futura creació de la República Catalana. 

Durant la seva intervenció està previst que des del públic es puguin formular preguntes. Un cop finalitzat l'acte, Lluís Llach visitarà la Mostra de Vins i Caves de Proximitat que se celebra aquest mateix dissabte al Passeig d'Agramunt així com el concurs de colles sardanistes de les Terres de Lleida.L'acte serà gratuït i l'aforament serà limitat, pel que s'aconsella puntualitat. Aquest acte està organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana i l'Ajuntament d'Agramunt.

Comentaris