25.09.2022 |
Territoris.cat

Llum verda a l'ampliació del Centre d'Assistència Primària de Tàrrega

Centre d’Atenció Primària
Centre d’Atenció Primària
Llum verda a l'ampliació del Centre d'Assistència Primària de Tàrrega

L'alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, va anunciar en el decurs de la sessió del Ple celebrada el 28 de febrer la pròxima ampliació del Centre d’Atenció Primària (CAP) de la localitat. Arran d’una pregunta formulada pel grup municipal Comú de Tàrrega (CdT), la primera edil va avançar que d’aquí unes setmanes se signarà un conveni entre el consistori targarí, la Diputació de Lleida i Gestió de Serveis Sanitaris (GSS) del Servei Català de la Salut per donar impuls a les obres, les quals es desenvoluparan durant els propers dos anys. El projecte permetrà ampliar l’àrea de l’edifici destinada a urgències i reformar el conjunt de les instal·lacions actuals per modernitzar-les i posar-les al dia.

L’objectiu és millorar significativament el servei als usuaris i les condicions de treball dels professionals de la salut, ha indicat Rosa Maria Perelló

Un instant de la sessió del Ple celebrada el 28 de febrerEn aquest sentit, és previst d’habilitar uns boxs com a hospital de dia per atendre les anomenades analítiques fredes i tractaments de rehabilitació. L’ampliació de la zona d’urgències es materialitzarà a l’espai que ara ocupa l’aparcament dels facultatius del CAP (que es traslladarà a un altre sector de l’esplanada) i a una part del solar annex.

Tot i que ja existeix un projecte redactat de reforma i ampliació del CAP, caldrà adaptar-lo a les necessitats i les normatives actuals. LAjuntament de Tàrrega promourà els treballs gràcies a una subvenció de tres milions d’euros que aportarà la Diputació de Lleida a través d’una partida destinada a equipaments sanitaris.

Llum verda a l'ampliació del Centre d'Assistència Primària de Tàrrega
comentaris