Cinc forners competiran en la final del Concurs del Millor Pa de Pagès Català 2023. L'acte se celebrarà al Teatre Ateneu de Tàrrega; serà dissabte 30 de setembre, a partir de les 18 h de la tarda i amb entrada lliure. El públic podrà presenciar en directe les deliberacions del jurat, conèixer els finalistes i gaudir d'un espectacle. La persona que aconsegueixi el reconeixement s'emportarà una placa acreditativa i un premi en metàl·lic de 2.000 euros.
El certamen està organitzat pel Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Pa de Pagès Català
Els cinc forners finalistes són la Fleca i Pastisseria E.Valls (Anna Valls, Sabadell), el Forn del Passeig (Miquel Guich, Barcelona), el Forn Massana (Francesc Massana, Cornellà de Llobregat), el Forn Mistral (Andreu Bertran, Barcelona) i el Forn Pastisseria Gil (Gerard Gil, Barcelona).