Edició dedicada a la memòria d’Eduard Garcia i Ricard Mir, fundadors dels 100X100 Fondistes

Muhammad Lamin Bah i Rosamari Carulla, guanyadors de la 22a Mitja Marató de Tàrrega

L’esportista de l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa acaba amb un temps de 1:10:40 i la corredora d’Àltan Wear ho fa en 1:26:21, mentre que Ivan Menchón i Bernat Llop, i Elisa Lladós i Alegria Vargas, completen els podis de la mitja

01_©JordiVinuesa_JVF1775
photo_camera Arrencada de la 22a Mitja Marató de Tàrrega - Foto: © Jordi Vinuesa

Aquest diumenge 7 de maig a les 9 del matí, es va donar el tret de sortida a la 22a Mitja Marató de Tàrrega. La cursa, organitzada pel Club d'Atletisme 100x100 Fondistes de Tàrrega, comprenia els circuits de 21 (mitja marató) i 10 kilòmetres. La mitja marató se la va endur Muhammad Lamin Bah, de l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa amb un temps oficial de 1:10:40, acompanyat per Ivan Menchón, de Runner’s Balaguer, i Bernat Llop, del Club Atletisme Escatxics, a la categoria masculina. Rosamari Carulla, d’Àltan Wearho va fer en 1:26:21 i va ser la més veloç en categoria femenina. Elisa Lladós, de Clos Pons Thai Runners, i Alegria Vargas, d’El Reto de Correr, van completar el podi.

16_©JordiVinuesa_JVF2203
Rosamari Carulla va ser la més veloç en categoria femenina - Foto: © Jordi Vinuesa

L’esportista de l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, Roc Bellostas, va acabar els 10 kilòmetres en 00:31:56. Diego Cardozo. de Xafatolls, i Juanma Fernandez, de Finques Prats Runners, la van seguir en categoria masculina. Marcela Villalobos, del Club Excursionista Trail Tarraco, va acabar amb un temps de 00:40:09. Alba Bellostas i Emma Carreras, del Club Esportiu Tri-4.40 de Lleida, van completar la 2a i 3a posició.

Més de 400 persones van acabar la cursa en una jornada prou respectada per les temperatures i amb un cel ennuvolat

El Parc Esportiu de Tàrrega va ser el punt de sortida de la cursa i arribada de la cursa, que va combinar asfalt i camí. Les poblacions de Vilagrassa, El Talladell, la Mora, Fonolleres i el centre de Tàrrega van ser escenari dels diferents recorreguts. L’organització va comptar amb un centenar de voluntaris. L’edició d’enguany es va dedicar a la memòria d’Eduard Garcia i Ricard Mir, fundadors dels 100X100 Fondistes.

Comentaris