18.06.2021 |

La música, el teatre, la literatura i el cinema, presents aquest estiu a Castellserà

El municipi oferirà una completa programació cultural que es podrà gaudir durant els mesos de juny, juliol i agost

Imatge del municipi de Castellserà
Imatge del municipi de Castellserà
La música, el teatre, la literatura i el cinema, presents aquest estiu a Castellserà

El dimarts 9 de juny va tenir lloc la presentació de la programació cultural de Castellserà d'aquest estiu, una aposta del municipi i la Diputació de Lleida per viure amb intensitat la cultura.

Un total de 16 actuacions faran les delícies del públic les properes nits d'estiu, a Castellserà

La programació s’iniciarà el dia 12 de juny amb la presentació del llibre 'Rivalidades crónicas', obra del periodista Jordi Brescó i el fotògraf Pau Riera, a la plaça Sitjar, a les 20.00 hores. Aquell mateix dia, a les 21.00 hores, tindrà lloc el concert del duo acústic Walkin’ Roots, que estaran acompanyats del percussionista David Vall.

Després de la jornada d’inauguració, continuarà amb 'Castellserà de Nit' l'audició de sardanes de la Cobla Mediterrània, el dia 20 de juny, a les 20.00 hores; i la presentació del llibre 'Un clar de bosc', del músic, professor de ioga i terapeuta musical Oriol Ginestà, el 26 de juny, a les 20.30 hores.

La plaça Sitjar, el pantà i la pista d’estiu, els espais que acolliran les diverses representacions cultural

De cara al juliol, estan previstes les actuacions del Mag Lynch (2 de juliol); la presentació del conte 'Perot i Alera', de Josep Torres i Anna Utgés (4 de juliol); l’espectacle 'Soc Dona, el meu Superpoder', del Club de Gimnàstica Rítmica (4 de juliol); l’actuació de The Penguins-Reggae per a xics (9 de juliol); Koers (16 de juliol); L’Anònima Orquestra (17 de juliol); cinema a la fresca, amb la projecció d’'En guerra con mi abuelo' (22 de juliol), i el concert d’havaneres de Mar Endins (24 de juliol).

Arribant l’agost, i ja en el cicle ''Castellserà de Nit', tindran lloc les actuacions de Zum-Zum Teatre (5 d’agost), PuntMoc (12 d’agost), Los Galindos (19 d’agost) i Escorça Acústic (26 d’agost).

Totes les actuacions seran gratuïtes, excepte les de Zum-Zum Teatre, PuntMoc i Los Galindos, que costaran 1 euro per persona

La música, el teatre, la literatura i el cinema, presents aquest estiu a Castellserà
comentaris