Música, vins i marinada omplen l'agenda d'activitats per començar l'estiu a Tàrrega

Presentació del Vins i Marinada 2019 a Tàrrega
photo_camera Presentació del Vins i Marinada 2019 a Tàrrega

Amb l'arribada de l'estiu, el bon temps, i la temporada de vacances, Tàrrega desplega un seguit de propostes que convidaran a la participació, la convivència i el gaudi dels espais de la ciutat. Vins i Marinada, i els Terrats en Cultura, són dues iniciatives que es desplegaran els mesos de juliol i agost.

El dissabte 6 de juliol arrencarà la cinquena edició de Vins i Marinada, la festa gastronòmica itinerant que s'impulsa des de l'Associació de Cellers i Productors Alimentaris de la Vall del Corb, després de recórrer Nalec, Sant Martí de Maldà, Verdú i Vallfogona de Riucorb, arriba a Tàrrega amb la complicitat de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de TàrregaEva Bonet, membre de l'organització ha explicat que la celebració del Vins i Marinada a la capital de l'Urgell consolida aquesta proposta de promoció del territori i del paisatge de la vall del Corb, l'essència que caracteritza el certamen.

La plaça del Carme reunirà nou cellers de la subzona de Costers del Segre Casa Pardet, Boldú Viticultors i Cercavins (Verdú); Cal Cabo i Celler Petit Duran (Sant Martí de Maldà); l'Olivera Cooperativa (Vallbona de les Monges); Celler Analec (Nalec); Celler Comalats (L'Ametlla de Segarra); i Carviresa (Tàrrega).

Vins i Marinada se celebrarà entre les 6 de la tarda i les 12 del vespre, oferint als assistents el tast dels vins dels cellers presents maridats amb productes dels restauradors de la zona, que estaran acompanyats amb la música de Walking Roots i la sessió del DJ Lau.

El projecte Terrats en Cultura

El programa es trasllada al mes d'agost amb el projecte Terrats en Cultura, una experiència que arriba a la capital de l'Urgell com a conseqüència de l'acord entre l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega i l'associació cultural Coincidències, la qual aposta per la cerca d'espais no convencionals per albergar activitats culturals.

El programa Terrats en Cultura arrencarà a la capital de l'Urgell aquest estiu amb els concerts de Paula Valls a la miranda del Parc de Sant Eloi (diumenge 18 d'agost) i Pau Vallvé al terrat de Cal Trepat (diumenge 25 d'agost). L'estil intimista i despullat de Paula Valls, que presentarà el seu primer àlbum "I Am", trobarà al Parc de Sant Eloi el marc idoni per apropar al públic les seves cançons de soul, blues i jazz. Al mateix temps, les vistes urbanes de capvespre des de la miranda del parc garanteixen una experiència sensorial única.

Pau Vallvé

comentaris