Tàrrega convoca una concentració en senyal de dol per la mort del nen de 6 anys

Tàrrega convoca una concentració en senyal de dol per la mort del nen de 6 anys

Porta d'accés a la piscina municipal de Tàrrega
photo_camera Porta d'accés a la piscina municipal de Tàrrega

Un nen de 6 anys va perdre la vida a les piscines municipals d'estiu de Tàrrega aquest dissabte a la tarda. Els serveis d'emergències van ser alertats de l'incident a les 18.43 hores i fins al lloc es van desplaçar tres ambulàncies i un psicòleg del SEM. Quan els efectius van arribar, el petit ja era fora de l'aigua i no van poder fer res per salvar-li la vida. Protecció Civil va confirmar que en el moment en què s'ha produït l'incident el menor s'estava banyant amb els seus cinc germans i que els seus pares no eren a les instal·lacions.

L'Ajuntament de Tàrrega va expressar a través d'un comunicat el seu profund dolor per la mort del nen, que era veí del municipi, va anul·lar tots els actes de Sant Joan i va decretar dos dies de dol

Porta d'accés a la piscina municipal de TàrregaEl consistori ha explicat que el menor s'ha trobat inconscient dins la piscina i que fins al lloc es van desplaçar efectius de Mossos d'Esquadra, Policia Local i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van fer maniobres de reanimació cardiopulmonar al nen sense èxit. L'infant, T.S.B, era veí de Tàrrega i tenia nacionalitat espanyola.

Tàrrega també posarà de manifest el seu suport a la família del petit Thierno i a la comunitat senegalesa. Al mateix temps, també s’anunciarà una caixa de solidaritat per ajudar la família a repatriar el cos del petit al seu país d’origen

Interior de la piscina de Tàrrega, ambulàncies i efectius d'emergènciesL'alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, en nom del municipi, va expressar a la família i els amics el profund dolor i consternació per aquesta mort. Tota la ciutat està molt afectada i trasbalsada per aquest tristíssim succés, ha manifestat a través d'un comunicat. El consistori va decretar dos dies de dol oficial i va demanar que s'obri una investigació policial per aclarir els fets.

A més dels dos dies de dol decretats, el consistori també va suspendre tots els actes programats per la festivitat de Sant Joan. De fet, va detallar que quan s'ha fet oficial la defunció, es van aturar tots els actes que s'estaven celebrant. Les Piscines Municipals de Tàrrega van romandre tancades durant tot el diumenge. 

Comentaris