28.09.2022 |
Territoris.cat

Nova cita del Campionat d'Espanya de Motocròs al Circuit de Bellpuig

Cinquena prova del certamen que ha programat sis carreres, aquest cap de setmana del 21 i 22 de maig

Campionat_Motocros_Bellpuig_001_VR interior
La presentació de l’acte ha tingut lloc a la Diputació de Lleida
Nova cita del Campionat d'Espanya de Motocròs al Circuit de Bellpuig

El Circuit de Motocròs de Catalunya a Bellpuig acollirà aquest cap de setmana, els dies 21 i 22 de maig, una nova cita del Campionat d’Espanya d’aquesta disciplina esportiva, en concret, la cinquena prova del certamen que ha programat sis carreres.

La presentació de l’acte ha tingut lloc a la Diputació de Lleida i ha comptat amb la presència de la vicepresidenta primera, Rosa Perelló; de l’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch; del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; del president de la Federació Espanyola de Motociclisme, Àngel Viladoms, i del president del Moto Club Segre i director de la cursa, Lluís Capdevila.

Perelló ha destacat el paper dinamitzador econòmic i turístic que representa aquest campionat per a Bellpuig i per a la comarca de l’Urgell. 

Compta ja amb 137 participants inscrits en un intens programa de competicions

El Moto Club Segre és l’entitat organitzadora del Motocròs de Bellpuig Memorial Josep Armengol. Tal com ha assenyalat el seu president, Lluís Capdevila, es pretén que el Circuit de Catalunya de Bellpuig sigui la referència de la primavera acollint aquesta prova estrella. Capdevila ha afegit que ja s’han inscrit 137 participants, convertint-se en la més nombrosa per aquest campionat.

Segons el president del Moto Club Segre, s’ha preparat un intens programa de competicions per a les quatre categories convocades a la prova: elit MX1, elit MX2, MX125 i MX185-MX150. Durant els dos dies de competició, el circuit de Montperler estarà a ple rendiment, amb la jornada de dissabte en què es realitzaran els entrenaments oficials de totes les categories i també dues curses puntuables. Diumenge, a més de les sessions d’entrenaments lliures, es disputaran un total de sis carreres.

Per la seva part, l’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch, ha afirmat que s’ha pogut fer realitat un somni, poder recuperar el Circuit de Motocròs de Catalunya, i ha agraït el suport de les institucions.
 

Nova cita del Campionat d'Espanya de Motocròs al Circuit de Bellpuig
comentaris