28.01.2022 |

La nova ubicació de la Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega consolida l'èxit

La Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals ha dut a terme un homenatge a tota la gent gran que ha patit una situació d’aïllament durant el període de la pandèmia, presentant una exposició que han dut a terme una quinzena d’artistes de locals majors de vuitanta anys
La Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega ©AjTàrrega (2)
La Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega ©AjTàrrega (2)
La nova ubicació de la Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega consolida l'èxit

Tàrrega recuperava aquest cap de setmana la Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals un dels certament més singulars de l'àmbit cultural i comercial, que en la seva vint-i-dosena edició es va traslladar al Pavelló del Club Natació Tàrrega. Aquest diumenge es clausurava una de les cites referents tal com ho han constatat els milers de persones que ha visitat el recinte entre el 4 i 6 de desembre.

En un recinte de més de 2.000 metres quadrats, un centenar d’artistes, dissenyadors i artesans de terres lleidatanes han mostrat al públic visitant les seves obres de diferents àmbits artesanals, molts d'ells com a peces úniques. 

La Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega ©AjTàrrega (1)La responsable de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tàrrega, Núria Robert, ha fet un balanç de la convocatòria posat en relleu tant la qualitat dels expositors participants com l’elevada afluència de públic al llarg dels tres dies de fira. Pintura, dibuix, escultura, orfebreria, fotografia o forja no han faltat  en un catàleg on també han predominat la ceràmica, el tèxtil, el calçat i l’alimentació artesana. Alhora el programa d’activitats familiars ha mantingut el seu ganxo popular, oferint nombrosos tallers de treballs manuals, maquillatge, elaboració de joies, elements decoratius de Nadal o sabó casolà.

La gastronomia també hi ha estat present amb els showcookings desenvolupats per tres establiments de restauració de Tàrrega: Novum, Arttapa i Niam. A més, la cooperativa Tres Cadires i la Cerveseria Matoll han ofert maridatges dels seus productes

La Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega ©AjTàrrega (4)La Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals ha dut a terme un homenatge a tota la gent gran que ha patit una situació d’aïllament durant el període de la pandèmia, presentant una exposició que han dut a terme una quinzena d’artistes de locals majors de vuitanta anys.

El certamen  també esdevé un aparador d’accions solidàries amb estands d’entitats socials, tal com ho demostra amb la presència de l’arbre de Nadal fet de fusta que s’ha anat decorant de la mà de l’àrea de fusteria de l’Associació Alba.

La nova ubicació de la Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega consolida l'èxit
comentaris