El Parc de Nadal de Tàrrega obre amb cinquantena de propostes lúdiques i educatives

La 31a edició del Parc es podrà visitar des d'aquest dimarts dia 27 i fins al 4 de gener, amb excepció dels dies 31 i 1, i ho fa per segon cop al Pavelló Municipal d'Esports

Parc Nadal de Tàrrega inteior
photo_camera Imatge d'arxiu del Parc de Nadal de Tàrrega

Parc de Nadal de Tàrrega Cartell texteEl Parc de Nadal de Tàrrega, que supera enguany les tres dècades de trajectòria, estarà obert des d'aquest dimarts dia 27 de desembre i fins al 4 de gener (a excepció del 31 de desembre i l'1 de gener). Arran de la bona acollida dispensada l'any passat, el casal de festes es desenvoluparà per segona vegada consecutiva al Pavelló Municipal d'Esports. La Regidoria de Cultura, organitzadora del parc, també dotarà de propostes l'exterior del pavelló oferint un total de 3.300 metres quadrats de diversió, educació i festa. A més, l'emplaçament permetrà disposar de l'aparcament del Parc Esportiu, amb 200 places gratuïtes.

Tallers, atraccions, jocs, inflables, música i l'estrena d'un nou rocòdrom

Infants i joves tindran a l'abast una cinquantena de propostes educatives i lúdiques com a alternativa per dinamitzar les estones de vacances. El públic d'1 a 16 anys hi trobarà tallers, atraccions, ludoteques, inflables, circ, circuits d'aventura, passeigs en ruquets, un passatge del terror i moltes més sorpreses com un nou rocòdrom. Paral·lelament, cada tarda s'oferiran animacions, demostracions de cultura popular, exhibicions esportives i actuacions musicals entre altres suggeriments. El preu de l'entrada serà de 4 euros amb possibilitat d'adquirir un abonament per a tots els dies a 20 euros, a la venda a La Botiga del Museu Comarcal de l'Urgell. Val a dir que els preus no experimenten canvis i es mantenen en relació a l'any passat. Els majors de 16 anys tenen l'entrada de franc.

Comentaris