Pedrolo, protagonista d'un nou club de lectura a Tàrrega

Iniciativa de la Biblioteca Pública de Tàrrega - Germanes Güell

L'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú amb el regidor de Cultura i la directora de la Biblioteca de Tàrrega davant del mural dedicat a Pedrolo. Fotografia: Ajuntament de Tàrrega.
photo_camera L'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú amb el regidor de Cultura i la directora de la Biblioteca de Tàrrega davant del mural dedicat a Pedrolo. Fotografia: Ajuntament de Tàrrega.

A partir d'aquest mes d'octubre, l'escriptor Manuel de Pedrolo prendrà novament protagonisme a la vida targarina convertint-se en l'objecte d'estudi d'un club de lectura organitzat des de la Biblioteca Pública de Tàrrega – Germanes Güell.

L'encarregat de repassar la seva producció literària amb 'Si el llibre crema...' serà el filòleg i activista literari Andratx Badia

Pedrolo fou un dels autors més prolífics en llengua catalana i va mantenir una trajectòria vital estreta amb la capital de l'Urgell, on Pedrolo residí i escrigué moltes de les seves obres.

Des del 29 d'octubre, al 27 de maig del 2023, a les 11.00 hores, Badia aprofundirà en l'univers pedrolià mitjançant la lectura de les obres 'Vint-i-vuit contes', 'Tocats pel foc', 'Les portes del passat', 'Acte de violència', 'Visita a la senyora Soler' i 'Totes les bèsties de càrrega', entre d'altres.

Amb la posada en marxa d'aquest club de lectura, la Biblioteca de Tàrrega ofereix quatre espais de conversa, un dels quals està pensat exclusivament per al públic infantil

Comentaris