20.10.2021 |
Territoris.cat

16 D'OCTUBRE

El Petit de Cal Eril i Ferran Palau actuaran al Teatre Ateneu de Tàrrega

Aquesta cita musical es va suspendre el març passat a causa de la pandèmia
Cedida
Cedida
El Petit de Cal Eril i Ferran Palau actuaran al Teatre Ateneu de Tàrrega

El Teatre Ateneu de Tàrrega es prepara per tornar a acollir concerts en viu amb les mesures de seguretat sanitària.

Així doncs, el proper divendres 16 d'octubre acollirà un doble concert dels cantautors El Petit de Cal Eril i Ferran Palau, una cita prevista inicialment per al passat 13 de març i que fou ajornada a causa de la pandèmia.

Com ja es fa a l'actual Temporada de Teatre, l'aforament de la sala es reduirà al 50%  vetllant per la distància social i serà obligatori l'ús de mascareta i gel hidroalcohòlic

Les entrades venudes el passat mes de març dins el cicle Tàrrega Sona 2020 són igualment vàlides per al concert del proper dia 16 però la redistribució de butaques no permet mantenir la mateixa numeració. Així, s'ha optat per tornar a assignar els seients segons l'ordre d'arribada del públic. D'altra banda, s'han posat a la venda les últimes localitats encara disponibles.

El Petit de Cal Eril i Ferran Palau desgranaran per separat les cançons dels seus nous treballs, 'Energia fosca' i 'Kevin', respectivament. A més d'una bona amistat, ambdós creadors coincideixen en conceptes musicals, fet que els ha animat a emprendre una gira conjunta tot i tractar-se de projectes independents.

El doble programa aproparà al públic una singular mostra de pop-rock avantguardista que fuig dels llocs comuns i que captiva per la seva originalitat

El Petit de Cal Eril i Ferran Palau actuaran al Teatre Ateneu de Tàrrega
comentaris