27.11.2022 |

Arriba el 4t Tast Aplec literari al Castell del Remei

La casa dels vins del celler acollirà els mesos d'abril i maig l'exposició de les il·lustracions de l'edició elaborades per l'artista Josep Pullido
Foto de l'autor Josep Vallverdú ©MireiaGonzález
Foto de l'autor Josep Vallverdú ©MireiaGonzález
Arriba el 4t Tast Aplec literari al Castell del Remei

La 4a edició del Tast Aplec literari compta amb un recital de poesia inèdita d'autors del territori que han trobat la seva inspiració en l'aigua. L'acte se celebrarà a la plaça Canal d'Urgell del Castell del Remei, entre l'estany i el llac de la finca.

Aquestes lectures en veu alta es combinaran amb un tast de vi i la presentació de la publicació Tast 3, dedicada als arbres del Passeig de les senyoretes, espai on es troben els exemplars més antics de la finca. 

Els artistes invitats seran Josep Vallverdú, Eduard Batlle, Amat Baró, Ramon Cardona, Montse Gort, Àngels Marzo, Anton Not, Joan Rovira, Josep M. Sala-Valldaura, Eduard Sanahuja, Jaume Suau i Àlex Susanna.

El 23 d'abril al vespre, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, hi haurà una actuació musical del grup Uënsdei. Així mateix, el diumenge 8 de maig, tindrà lloc l'Aplec de primavera amb un mercat d'artesania amb productes artesanals, acompanyat d'un aperitiu i música en viu. A més a més de jocs infantils, passejades amb un carruatge de cavalls, exhibició de ball, vehicles històrics, exposicions, concursos fotogràfics i molt més. 

Arriba el 4t Tast Aplec literari al Castell del Remei
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement