La Policia Local de Tàrrega deté dues persones, n'identifica una setantena i en denuncia sis per garantir el confinament

Els arrestats són dos homes que havien fet cas omís d'avisos interiors i se'ls acusa de desobediència greu a l'autoritat

Vista de la plaça Major de Tàrrega, on s'aprecia les diferents tipologies actuals de ferm
photo_camera Vista de la plaça Major de Tàrrega.

La Policia Local de Tàrrega ha detingut aquest dijous dos homes de 63 i 52 anys i veïns del municipi pel delicte de desobediència greu a l'autoritat després de, presumptament, haver desafiat els agents en ser advertits de l'incompliment de les restriccions de mobilitat que fixa el decret d'estat d’alarma. Segons ha informat el consistori de la capital de l'Urgell en un comunicat, es dona la circumstància que eren reincidents, ja que van ser avisats anteriorment en dues ocasions de contravenir el confinament domiciliari pel coronavirus. A més d'aquests dos arrests, des del diumenge passat s'han interposat sis denúncies a vianants que incomplien les mesures fixades de forma reiterativa i s'han dut a terme una setantena d'identificacions.

En el moment de la seva detenció, a les 15.30 hores a la plaça de l'Hort del Barceloní, tots dos estaven consumint begudes alcohòliques a la via pública, fets que, segons sembla, també havien ocorregut en els anteriors advertiments fets pels agents, el diumenge 15 i el dimarts 17.

S'enfronten a sancions de més de 600 euros.  Pel que fa a les persones denunciades, la multa és d'un mínim de 301 euros

Des de l'Ajuntament de Tàrrega han indicat que es fan crides repetides des dels seus mitjans i xarxes socials en favor d'un confinament domiciliari responsable.

comentaris