La Policia Local de Tàrrega deté dos homes per presumpte delicte contra la salut pública

La Policia Local de Tàrrega ha arrestat una persona per saltar-se l’ordre de confinament, i les patrulles de control han interposat fins ara un total de 40 denúncies per incompliments del decret d’estat d’alarma
Control de la Policia Local de Tàrrega
photo_camera Control de la Policia Local de Tàrrega

La Policia Local de Tàrrega va detenir aquest divendres dues persones per presumpte delicte contra la salut pública. Els fets van ocórrer quan els agents van detectar al carrer de Joan Maragall un home amb antecedents penals en actitud sospitosa just quan s’hi va atansar un vehicle, que després d’un breu contacte va marxar del lloc ràpidament.

Dos vehicles policials van poder interceptar el vehicle i es procedí a escorcollar el conductor i l’interior del cotxe, on van trobar una gran quantitat d’una substància blanca, que tot indica que era cocaïna. Tot seguit es produí la detenció del conductor, Joan S., nascut l’any 1982, de nacionalitat espanyola i veí de Tàrrega.

Control de la Policia Local de TàrregaEls agents de la Policia Local de Tàrrega van observar al cap de poca estona que l’altra persona implicada en els fets sortia del seu domicili i marxava a gran velocitat amb un vehicle que l’havia vingut a buscar. Els agents van esperar al voltant del domicili i quan va tornar fou detengut a les escales de l’edifici. Es tracta de Mhamed A., nascut l’any 1976 al Marroc i veí de Tàrrega. En el moment de la detenció duia substàncies estupefaents. En relació al conductor del vehicle que va marxar del lloc a gran velocitat fent cas omís de les indicacions dels agents, es va poder identificar i denunciar. Seguidament, els dos homes detinguts foren traslladats a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Cervera per passar a disposició judicial. El Jutjat de Primera Instància de Cervera va decretat l’ingrés a presó sense fiança per a Mhamed A. mentre que Joan S. ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Un altre detingut per desobediència i resistència greu a l’autoritat en saltar-se el confinament

D’altra banda, la Policia Local de Tàrrega també va detenir ahir un home per desobediència i resistència greu a l’autoritat. Es tracta de Salah A., nascut al Marroc l’any 2002 i amb domicili desconegut, qui ja havia estat denunciat per incompliment de l’ordre de confinament en altres ocasions.

Àlex Dalghi, sotsinspector-cap de la Policia Local de Tàrrega, ha explicat que els agents han efectuat en un mateix torn de servei una detenció per saltar-se el confinament, han felicitat dos infants el dia del seu aniversari, han lliurat material de prevenció a persones d’edat avançada i també han practicat dues detencions per traficar amb estupefaents amb les posteriors gestions corresponents

Tot plegat posa de manifest la gran capacitat operativa dels agents. No abaixem la guàrdia en cap moment”. Des de l’entrada en vigor del decret d’estat d’alarma, la Policia Local de Tàrrega ha practicat al municipi un total de quatre detencions per incomplir l’ordre de confinament (totes amb desobediència i resistència greu a l’autoritat). Així mateix, els agents ha interposat un total de 40 denúncies per saltar-se de forma reincident el confinament, a més de fer un total de 180 identificacions.

Comentaris