Preixana consolida el binomi gastronomia i territori amb la Fira De Prop

L'alcalde de Preixana Jaume Pané acompanya als convidats en la visita a la Fira De Prop
photo_camera L'alcalde de Preixana Jaume Pané acompanya als convidats en la visita a la Fira De Prop

Preixana va clausurar aquest diumenge la fira gastronòmica De Prop, amb èxit de públic i vendes. En l'acte de clausura hi va participar el director general de Turisme, Octavi Bono, que va elogiar latasca de l’ajuntament de Preixana com a ambaixador dels productesagroalimentaris de proximitat.

Per la seva part, l’alcalde de Preixana, Jaume Pané, s’ha mostrat molt satisfet amb la concurrència de públic ide vendes. Segons Pané, hem penjat el cartell de complet en totes lesactivitats paral·leles organitzades a càrrec de reconeguts xefs isommeliers com Ada Parellada, Albert Marimon, Juanjo Ceresuela, SergiCastro, Ivan Pascual i Héctor Robles, concursant de MasterChef Junior 5. 

Octavi Bono visita la Fira De Prop de PreixanaEl primer edil també ha destacat la bona acollida dels tallers infantilsentre els quals n’hi havia un d’insectes com a nous aliments. La sisena fira De Prop ha reunit mig centenar de productors delterritori. La comarca convidada en aquesta edició era el Pla d’Urgell,que hi ha estat present amb mitja dotzena d’expositors, entre els qualshi havia la Cooperativa d’Ivars d’Urgell amb els bròquils que hacomençat a cultivar amb l’aigua del Canal d’Urgell així com FruitesBenet de Barbens, Formatges Camps d’El Palau d’Anglesola i Lo Resso de Torregrossa.

Enguany, la fira De Prop de Preixana ha durat un dia més dels habituals, ja que va començar divendres amb una jornada tècnica adreçada als productors, que tractava sobre la innovació en els sistemes de comercialització per tal d’aportar valor afegit.

Comentaris