Quàlia aposta per la cuina climàtica en el servei de menjadors escolars

Inauguració de la seu de Lleure Quàlia al centre de Tàrrega
photo_camera Inauguració de la seu de Lleure Quàlia al centre de Tàrrega

El Grup Alba fa un nou pas, en l'expansió hi millora dels serveis per l'atenció de les persones amb discapacitat i/o malaltia mental, inaugurant la nova seu de la Cooperativa Lleure Qualia, filial de l'entitat que treballa en el lleure per a infants i joves amb casals, colònies i camps de treball; menjadors escolars i extraescolars. El trasllat també s'ha aprofitat per presentar la nova imatge corporativa.

El nou espai situat en el nucli antic de Tàrrega, s'ha reformat amb la participació de l'equip de la Fusteria d'Alba, que han dut a terme els treballs de decoració amb fusta i el cartell exterior, un local que vol donar més visibilitat a l'entitat, així com dinamitzar les activitats d'àmbit local.

Cooperativa Lleure Qualia va néixer l'any 2011 com una àrea dins de l'Associació Alba amb la intenció de cobrir una necessitat de lleure al territori i que alhora oferís un lleure inclusiu i de qualitat per a persones amb discapacitat i/o malaltia mental, vinculades al Grup Alba.

En el darrer any 1700 infants i joves van ser atesos en els diferents serveis que ofereix Quàlia ampliant també el seu radi d'actuació a comarques com el Pla d'Urgell, la Noguera o el Segrià

L'alcaldessa de Tàrrega Alba Pijuan Vallverdú visita les noves instal·lacionsEn aquesta voluntat d'expansió i millora, Quàlia ha començat a gestionar enguany una nova casa de colònies i granja escola a Tarragona, Mas Baget, dirigida a escoles, entitats i grups de famílies.

Augment de menjadors escolars i una aposta per la cuina climàtica

Juntament amb la cuina central d'Alba estan gestionant un total de 13 menjadors escolars, gairebé el doble que l'any passat, gràcies a haver guanyat el concurs del Consell Comarcal de l'Urgell de serveis de menjadors.

La cooperativa Lleure Quàlia participa des de l'any passat a un programa pilot per impulsar la cuina climàtica a les escoles on es fomenta el menjar ecològic, de proximitat i sostenible

Per aquest any Quàlia vol fer una aposta per la línia de serveis de menjadors sostenibles i de qualitat, i té previst ampliar l'espai de cuina per poder donar resposta al volum de menús que actualment ja estan servint diàriament, uns 800 menús.

Comentaris