Les sessions de l’Espai MerCAT de Tàrrega s’adapten a un format d’audició

La programació de balls de saló arrencarà el proper diumenge amb l’orquestra local Mediterranea

IMATGE D'ARXIU · Actuació del grup Mediterranea a l'Espai MerCAT de Tàrrega
photo_camera Actuació del grup Mediterranea a l'Espai MerCAT de Tàrrega

Tàrrega reprèn diumenge vinent el seu cicle de sessions de ball sota un nou format a causa de la situació sanitària actual. Adaptant-se a les mesures de seguretat, els balls passaran a ser concerts a l’Espai MerCAT amb el públic assegut i mantenint la distància física. A banda de música en viu, el públic també podrà gaudir en cada vetllada d’un espectacle complementari de diferent índole cada mes.

En el cas de la primera sessió del diumenge 31 de gener a les 19 hores, el concert de l’Orquestra Mediterranea s’acompanyarà d’una exhibició a càrrec del Mag Màrquez.

La programació també forma part de la campanya KM Cultural amb què la capital de l’Urgell donem suport al sector cultural del territori, molt afectat per les conseqüències de la pandèmia, explica el regidor de Cultura, Carlos Vílchez. En aquest sentit, els grups participants al nou cicle són formacions musicals liderades per artistes del municipi i de la comarca de l’Urgell.Cartell de l'activitat

La programació continuarà els diumenges 21 de febrer, 28 de març i 18 d’abril, sempre a partir de les 19 hores i mentre que les restriccions imposades ho permetin. El preu de l’entrada es manté, a l’igual que en anys anteriors, en 5 euros. L’aforament és limitat, no es podrà ballar, no hi haurà servei de barra i caldrà rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i usar mascareta durant tota la sessió.

Comentaris