Del 23 de setembre de 2023 al 3 de febrer de 2024

Tàrrega aixeca el teló de la 29a Temporada d'Arts Escèniques

La nova Temporada d'Arts Escèniques té un programa de 10 espectacles que comencen aquest 23 de setembre amb 'Paradís' d'El Somni Produccions
Presentació de la 29a Temporada d'Arts Escèniques de Tàrrega - Foto: Jordi Vinuesa
photo_camera Presentació de la 29a Temporada d'Arts Escèniques de Tàrrega - Foto: Jordi Vinuesa

La 29a Temporada d'Arts Escèniques aterra a Tàrrega amb un programa carregat de propostes: 10 espectacles en la programació d'adults i 7 propostes de La Xarxa per a public familiar. Aquest cap de setmana el cicle aixeca el teló amb 'Paradís' d'El Somni Produccions, una 'road movie' teatral on Sergi Baos es posarà a la pell de quatre personatges. La temporada comença sent un "un èxit rotund pel que fa a la venta d'abonaments", amb més de 230 adquirits, ha subratllat el regidor de Cultura Miquel Nadal Talavera. Des de l'organització també s'aposta per la captació de nous públics a través de preus reduïts per a menors de 18 anys, el programa Apropa Cultura i Escena 25. El cicle és "paritari i aposta per la dramaturgia contemporania", ha subratllat Teresa Garcia Bosch, tècnica de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega.

Totes les obres de teatre les acollirà el teatre Ateneu, que enguany celebra el seu centenari d'obertura

La programació destaca per un alt contingut d'humor. Es destaquen obres com 'Fitzroy' del guionista Jordi Galceran i la direcció de Sergi Belbel o la reflexiva 'La pell fina' de Sala Flyhard escrita i dirigida per Carmen Marfà i Yago Alonso. La ironia política trepitjarà fort l'escenari targarí amb 'Instruccions per fer-se feixista' amb text de Michela Murgia, adaptat per Sergi Pompermayer i dirigit per Miquel Gorriz.

Tàrrega celebra el centenari del teatre Ateneu

El teatre Ateneu celebra el pròxim divendres el seu centenari, ja que va ser inaugurat l'any 1923. La festa començarà a les 20 h amb una xerrada cinematogràfica, a càrrec d'Albert Beorlegui Tous, i continuarà amb la projecció de la pel·lícula 'Singing in the rain'. Per tal de recordar que el teatre fou una de les sales de projecció targarines. A més, a la Sala Marsà de la capital urgellenca es podrà veure una exposició sobre l'edifici, del 9 de novembre al 3 de desembre.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement