05.08.2020 |
Territoris.cat

6, 13 I 27 AGOST

Tàrrega amplia el cicle Km Cultural amb maridatges musicals i gastronòmics

Aquesta ampliació tindrà lloc els dies 6, 13 i 27 d'agost
Tàrrega amplia el cicle Km Cultural amb maridatges musicals i gastronòmics

Tàrrega manté la seva aposta per la cultura de proximitat i organitzarà al mes d'agost diferents concerts que combinaran la música i la gastronomia al Càmping Municipal.

Seguint amb el cicle Km Cultural que es va iniciar el passat mes de juny, s'organitzaran tres actuacions els dijous 6, 13 i 27 d'agost


Aquestes cites musicals aniran a càrrec de grups o artistes locals que aniran combinades amb maridatges de productes gastronòmics de proximitat com cócs, vins o cervesa artesana.

El dijous 6 d'agost es donarà el tret de sortida amb les actuacions del grup de versions Talkual i el blues del targarí d'Edu Escaño, mentre que l'apartat gastronòmic anirà a càrrec de Cerveseria Matoll i els cócs de Cal Castellets.

El dijous 13 serà el torn del cantautor Xavier Mayora i les versions de Cantem i això amb el maridatge de Cellers Carviresa. El cicle es tancarà el dijous 27 amb la rumba de Carlitos Miñarro Band i Aaron & Joaquín i els vins ecològics d'Eco Setrill.

Com ja és habitual en els esdeveniments culturals d'aquest estiu al municipi, l'aforament serà limitat i caldrà fer reserva prèvia de localitats

En totes les vetllades s'implantaran les mesures de seguretat i higiene fixades per les autoritats sanitàries. Es garantirà el compliment de la distància social, els espectadors hauran de dur mascareta i l'accés als recintes serà esglaonat. Els tiquets del tast, a preus populars, s'adquiriran al mateix recinte del concert i els productes s'hauran de consumir a la taula assignada.

Km Cultural Agost

Tàrrega amplia el cicle Km Cultural amb maridatges musicals i gastronòmics
comentaris