Tàrrega, al calendari solidari editat pels Mossos d’Esquadra a favor de les persones amb Alzheimer

Val a dir que de les vendes de l’anterior edició del calendari, l’Associació Alzheimer de Tàrrega i Comarca va rebre directament una aportació de 3.757 euros

Presentació del calendari a favor de l'Associació d'Alzheimer de Tàrrega
photo_camera Presentació del calendari a favor de l'Associació d'Alzheimer de Tàrrega

Tàrrega és una de les localitats catalanes que apareixen al nou calendari solidari editat pels Mossos d’Esquadra i dedicat a les persones afectades d’Alzheimer. En concret la capital de l’Urgell il·lustra el mes de setembre amb una imatge captada a la plaça Major, aplegant agents del cos de seguretat i usuaris de l’Associació Alzheimer de Tàrrega i Comarca. Com ja és costum, els diners recaptats amb la venda del calendari es destinaran a la Federació d’Associacions de Famílies de Malalts d’Alzheimer de Catalunya, a la qual pertany l’entitat targarina.

L’almanac es pot adquirir a Foment Targarí, la Cambra de Comerç, l’Associació Alba, la caserna dels Mossos d’Esquadra i la seu de l’Associació Alzheimer de Tàrrega. També és disponible en diversos punts d’Agramunt. Val a dir que de les vendes de l’anterior edició del calendari, l’Associació Alzheimer de Tàrrega i Comarca va rebre directament una aportació de 3.757 euros.  

Comentaris