Tàrrega comença les obres del CAP el pròxim 16 d'octubre

El projecte d'ampliació del CAP de Tàrrega s'allargarà 18 mesos i comptarà amb una inversió de 4,14 milions d'euros
Imatge d'arxiu del cap de Tàrrega - Foto: Ajuntament de Tàrrega
photo_camera Imatge d'arxiu del cap de Tàrrega - Foto: Ajuntament de Tàrrega

Tàrrega comença les obres del seu Centre d'Atenció Primària el pròxim 16 d'octubre. El projecte d'ampliació i remodelació del CAP s'allargarà 18 mesos i comptarà amb una inversió de 4,14 milions d'euros. La Diputació de Lleida finançarà el cost mentre que el Servei Català de la Salut aportarà uns altres 220.000 euros per a equipar les instal·lacions, segons el conveni de col·laboració en què també participen l'Institut Català de la Salut (ICS) i l'Ajuntament de Tàrrega. Les obres estan a càrrec de l'empresa Romà Infraestructures i Serveis com a adjudicatària dels treballs. 

L'actuació contempla preveu la reforma de 650 metres quadrats de l'edificació existent i l'ampliació incorporant 1.100 metres quadrats dels terrenys adjacents cedits pel consistori

Els treballs afectaran a l'estacionament i la mobilitat de la zona a partir de dilluns. Es preveuen canvis per facilitar l'accés a l'aparcament des del carrer de Ciutadilla, al costat sud del CAP. El terreny dedicat a l'aparcament de camions continuarà amb el seu ús. L'Ajuntament de Tàrrega col·locarà senyalització avisant de l'inici de les obres a partir ja d'aquesta setmana.

Comentaris