Tàrrega destinarà els 100.000 euros dels Pressupostos Participatius a cinc projectes

Un total de 1.204 targarines i targarins han exercit el seu dret a vot
tarrega02.

Ahir, dilluns 20 de juliol, es van fer públics els resultats de les votacions dels primers Pressupostos Participatius de Tàrrega.

Un total de 1.204 persones, un 8,32% del cens, han votat per decidir com invertir 100.000 euros del Pressupost Municipal

La proposta que ha rebut més suport ha estat la de 'Reparació i restauració dels elements de joc dels parcs públics de Tàrrega i dels diferents pobles del municipi', amb un total de 367 vots.

Les altres propostes que es tiraran endavant són 'Subministrament i col·locació d'un conjunt de barres i elements per practicar activitat física a l'espai públic de les antigues piscines de Tàrrega' (316 vots), 'Realització de l'estudi previ per a la implantació de les solucions de connectivitat internet d'una xarxa de qualitat a tots els pobles del municipi' (298 vots), 'Subministrament i instal·lació de quatre nous jocs adaptats per a infants amb mobilitat reduïda en els punts següents: parc de la plaça d'Europa, Parc de Sant Eloi, parc de la plaça del Pare Carles Perelló i parc de l'Hort del Barceloní' (277 vots) i 'Restauració dels bancs de fusta de les places i carrers de la ciutat i dels diferents pobles del municipi' (265 vots).

El consistori assegura que aquestes cinc actuacions es realitzaran el més aviat possible

Els primers Pressupostos Participatius targarins es van poder votar del 6 al 19 de juliol. Així, van exercir el seu dret els veïns i veïnes majors de 16 anys, empadronats a la ciutat, votant un màxim de tres de les dotze actuacions finalistes.

Comentaris