Tàrrega estrena el nou film de la nissaga Star Wars als Cinemes Majèstic

La capital de l’Urgell també se suma el dimecres 21 de desembre al festival internacional de curtmetratges El Dia Més Curt

cinemas
photo_camera Presentació del GalacticTast 2016 i El Dia Més Curt a Cinemes Majèstic de Tàrrega

Els Cinemes Majèstic de Tàrrega acolliran avui l’estrena del film Rogue One, A Star Wars Story, el títol més esperat de la temporada i cridat a ser la pel·lícula més taquillera del Nadal.

La projecció s'emmarca dins del GalacticTast 2016, branca del Galacticat, la Mostra de Cinema Fantàstic de Ponent. La vetllada començarà a les 21h amb un sopar a La Clau del Rebost. Tot seguit, al voltant de les 22h, s’habilitarà un photo-call a Cinemes Majèstic amb fans vestits com els cèlebres personatges creats per George Lucas, i cap a les 23:15h es projectarà Rogue One, considerat el primer spin-off cinematogràfic d’Star Wars.

La projecció s’acompanyarà de diverses activitats per a fans de la cèlebre nissaga

La pel·lícula, dirigida per Gareth Edwards, recupera la iconografia mítica de la sèrie galàctica introduint nous personatges.

Per altra banda, el proper dia 21 de desembre els Cinemes Majèstic acolliran El Dia Més Curt, La Festa del Curtmetratge. Aquesta iniciativa europea, que proposa la descoberta de petites joies audiovisuals, es realitzarà a Tàrrega per primera vegada, convertint-se així la capital de l’Urgell en l’única localitat a la demarcació de Lleida a oferir l'esdeveniment.