07.10.2022 |
Territoris.cat

Tàrrega estrenarà dijous la vuitena entrega de la saga Star Wars, 'Los últimos Jedi'

Sota la marca del Galactictat, la projecció s'acompanyarà amb un sopar i un concurs · L'Escola Municipal de Música oferirà també un concert de bandes sonores de les mítiques pel·lícules

Presentació avui dels actes del GalacticTast 20171
Presentació d'ahir dels actes del GalacticTast 2017
Tàrrega estrenarà dijous la vuitena entrega de la saga Star Wars, 'Los últimos Jedi'

Els Cinemes Majèstic de Tàrrega acolliran aquest dijous 14 de desembre a la mitjanit l'estrena del film 'Star Wars VIII - Los últimos Jedi'.

La projecció, que s'acompanyarà de diverses activitats per als fans de la cèlebre nissaga fantàstica, s'emmarcarà dins el GalacticTast, branca del Galacticat, la Mostra de Cinema Fantàstic de Ponent que se celebra cada any a la capital de l'Urgell.

Circuit Urgellenc i la Regidoria de Cultura, coorganitzadors del GalacticTast, repeteixen l'experiència dels dos anys anteriors, quan preestrenaren amb èxit 'Star Wars VII – El despertar de la fuerza' (2015) i 'Rogue One – A Star Wars Story' (2016)

La vetllada s'obrirà prèviament a les 21 h amb un sopar al Restaurant Traginer i tot seguit, a les 22:30 h, s'estrenarà el concurs 'En busca dels últims Jedi'. El guanyador aconseguirà una rèplica en xocolata de la cèlebre espasa làser de jedi, realitzada pel mestre pastisser Joan Nicolau de Tàrrega.

Paral·lelament s'oferirà un concert de bandes sonores de pel·lícules d'Star Wars a càrrec de l'Escola Municipal de Música de Tàrrega, centre que commemora el seu 40è aniversari. Passada ja la mitjanit, es projectarà 'Star Wars VIII- Los últimos Jedi' en ambdues sales dels Majèstic (una en versió doblada i l'altra en versió original subtitulada).

Tàrrega estrenarà dijous la vuitena entrega de la saga Star Wars, 'Los últimos Jedi'