Tàrrega inicia diumenge el cicle d'havaneres amb 'Els Pescadors de l'Escala'

L'actuació tindrà lloc al pati de l'Escola Maria-Mercè Marçal amb reserva prèvia
els pescadors2

Tàrrega gaudirà aquest diumenge 12 de juliol del seu cicle estiuenc d'havaneres. Ho farà a les 20.00 hores amb l'actuació del popular grup Els Pescadors de l'Escala.

Aquest grup, fundat l'any 1964, és el més antic de l'havanera i cançó de taverna i han rebut un gran nombre de distincions com la Creu de Sant Jordi amb que van ser guardonats l'any 2014 per la Generalitat de Catalunya.

L'actuació tindrà lloc per primera vegada al pati de l'Escola Maria-Mercè Marçal, un espai ampli que permet mantenir les distàncies de seguretat i on es pot controlar l'accés d'aforament. Tothom que hi vulgui assistir haurà de fer reserva prèvia al 973 31 07 31, [email protected] o al web www.culturatarrega.cat.

El segon concert del cicle d'havaneres se celebrarà al mateix espai el divendres 7 d'agost i anirà a càrrec del grup ponentí Boira

Boira té una àmplia experiència en el sector i ha actuat en nombroses ocasions a la capital de l'Urgell. També serà necessari fer reserva prèvia per complir amb tots els protocols de seguretat establerts per la pandèmia de la Covid-19. 

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement