06.10.2022 |
Territoris.cat

Tàrrega inicia les obres de construcció del gimnàs de l’escola Àngel Guimerà

L'Ajuntament de Tàrrega inicia les obres de construcció del gimnàs de l’escola Àngel Guimerà interior
Des de la Regidoria d'Urbanisme preveuen que les obres finalitzin d'aquí a tres mesos
Tàrrega inicia les obres de construcció del gimnàs de l’escola Àngel Guimerà

L'Ajuntament de Tàrrega ha iniciat les obres de construcció del gimnàs del Col·legi Àngel Guimerà, una de les principals inversions en equipaments del present mandat. L'empresa Serboniu SL s'encarrega dels treballs amb un pressupost d'adjudicació fixat en 187.000 euros. La Regidoria d'Urbanisme preveu que les obres finalitzin d'aquí a tres mesos.

Segons fonts municipals, amb aquesta actuació la capital de l'Urgell satisfà una vella demanda d'aquest centre públic d'ensenyament, els alumnes del qual realitzen actualment les classes de gimnàstica al pati exterior del recinte.

Amb aquesta actuació se satisfà una vella demanda del centre

D'altra banda, a més d'activitat física, el gimnàs permetrà acollir celebracions i trobades escolars. L'edifici tindrà una superfície de 430 metres quadrats i s'aixeca a la part posterior del recinte vora el carrer Gabriel de Tàrrega. Per no interferir en el desenvolupament de l'activitat docent, s'ha aixecat una tanca provisional de seguretat que delimita el solar de les obres.

L'alcaldessa Rosa Maria Perelló ha manifestat que la construcció del gimnàs del Col·legi Àngel Guimerà contribuirà també a dinamitzar l'activitat social, cultural i esportiva al Barri del Cor de Maria, al sector nord del nucli urbà. Per això, es preveu que la pista del gimnàs tingui usos extraescolars fora de l'horari lectiu. Del cost total de la inversió, la Generalitat de Catalunya sufragarà 90.000 euros i la resta anirà a càrrec del consistori targarí.

L'edifici tindrà també usos polivalents fora de l'horari lectiu

Així mateix, està previst desenvolupar, més endavant, una segona fase amb què s'incorporaran vestidors a l'edifici i altres elements per transformar el gimnàs en un pavelló multi usos.

Pel que fa a l'inici de curs, la capital de l'Urgell l'endega amb la incorporació d'una línia d'ESO a l'INS Manuel de Pedrolo, mentre que les dues llars d'infants municipals, La Pau i El Niu, reobren amb 137 alumnes.

Tàrrega inicia les obres de construcció del gimnàs de l’escola Àngel Guimerà
comentaris