Tàrrega inicia la reforma de la plaça de les Bòbiles per dotar d'un espai de lleure amb arbrat i un passeig

L'espai ubicat als carrers de Bellpuig, Pau Casals, Betlem i l'avinguda d'Ondara es complementarà amb mobiliari urbà, jocs infantils i enllumenat públic
Plaça de les Bòbiles de Tàrrega ©AjTàrrega
photo_camera Plaça de les Bòbiles de Tàrrega ©AjTàrrega

L'Ajuntament de Tàrrega inicia les obres de reforma de la plaça de les Bòbiles per incorporar una zona d'arbrat i de lleure per als ciutadans. Aquesta intervenció forma part d'un dels principals projectes que figuren a l'agenda d'actuacions urbanístiques de Tàrrega i suposa una inversió de 214.827 euros finançats per la concentració d'un préstec a llarg termini, tal com es va aprovar en la sessió ordinària del Ple de Tàrrega del passat mes d'octubre. 

L'espai remodelat constarà de 5.360 metres quadrats de superfície i la plaça disposarà de camins per a vianants, zones enjardinades i mig centenar de llocs d'estacionament gratuït distribuïts en dos espais delimitats amb arbustos a prop dels carrers Pau Casals i Bellpuig de Tàrrega

El projecte que s'ha dividit en dos lots, pretén realitzar treballs de pavimentació de terres, jardineria i enllumenat de l'espai que s'ha ordenat a l'empresa Jarditec Serveis Enginyeria del Paisatge SL per un import de 178.281 euros. Mentre que el segon lot planteja el subministrament i la col·locació de mobiliari urbà i jocs infantils i s'ha adjudicat a Happyludic Playground and Urban Equipment SL per un valor de 36.546 euros. 

Les obres estimen un termini d'execució de quatre mesos i faran realitat un projecte llargament reivindicat per les famílies de l'escola Maria-Mercè Marçal i la llar d'infants El Niu de Tàrrega. Tanmateix, mentre durin les obres i a partir del 9 de gener, estarà prohibit aparcar a les places d'estacionament de la plaça targarina.

comentaris