Tàrrega instal·la els primers jocs inclusius als parcs infantils

La inversió s'ha fet com a resposta als pressupostos participatius de la ciutat que van escollir aquesta com una de les propostes a executar
Joc adaptat instal·lat a la plaça de l'Hort del Barceloní
photo_camera Joc adaptat instal·lat a la plaça de l'Hort del Barceloní

Tàrrega ja compta en alguns del seus espais públics amb els primers jocs adaptats i inclusius per a infants amb mobilitat reduïda. El consistori ha instal·lat recentment quatre jocs giratoris als parcs infantils situats a la plaça d'Europa, la plaça de l'Hort del Barceloní, el Parc de Sant Eloi i al poble de la Figuerosa. A més, està previst que s'instali un nou espai a la plaça del Pare Carles Perelló en les properes setmanes.

La compra i la instal·lació  han estat adjudicades a l'empresa Happyludic Playground amb una inversió de 16.000 euros.

L'acció respon al resultat del primer procés de pressupostos participatius, en el qual s'erigiren entre els projectes més votats la millora dels parcs infantils i la incorporació de jocs adaptats. El regidor de Participació, Carlos Vílchez, subratlla que l'Ajuntament de Tàrrega treballem per fer unes àrees infantils inclusives i adaptades, com és just i com era demanda de la ciutadania a través d'un suport majoritari al procés de pressupostos participatius.

comentaris