Tàrrega licita la millora dels parcs de jocs infantils del municipi

La inversió suma 42.483 euros i es destinarà a reparar elements malmesos i instal·lar jocs adaptats per a infants amb mobilitat reduïda

parc2

Tàrrega ha aprovat  la licitació dels treballs per millorar el mobiliari urbà destinat a jocs infantils en espais públics, tant de la ciutat com dels pobles del municipi.

Així, han sortit a concurs dos lots corresponents a la reparació dels elements ja existents que pateixen desperfectes i al subministrament de nous jocs adaptats i inclusius per a infants amb mobilitat reduïda.

El pressupost base de licitació ascendeix a un total de 42.483 euros

La capital de l'Urgell restaurarà els jocs infantils situats al parc del Reguer, la plaça de l'Hort del Barceloní, el carrer de Joan Brossa, el barri del Sol Ixent, la plaça del Pare Carles Perelló, el carrer de Rosa Sensat i els pobles del Talladell, Altet, Claravalls, la Figuerosa i Santa Maria de Montmagastrell.

Balancins, tobogans, gronxadors i altres peces de mobiliari es repintaran i recanviaran per fer unes àrees infantils més segures, agradables i atractives.

Pel que fa al subministrament i instal·lació de jocs adaptats, els espais seleccionats són la plaça d'Europa, el parc de Sant Eloi, la plaça del Pare Carles Perelló, la plaça de l'Hort del Barceloní i el parc de la Figuerosa.

La reparació de mobiliari de jocs infantils en espais públics fou la proposta més votada en el procés de pressupostos participatius que l'Ajuntament de Tàrrega culminà el passat mes de juliol. D'altra banda, la instal·lació de jocs inclusius també figura entre els projectes més votats en la mateixa convocatòria, en què la ciutadania va decidir com invertir una partida de 100.000 euros.

El consistori targarí preveu que els projectes s'hauran materialitzat abans de finalitzar el present any

Comentaris