Tàrrega manté viva la tradició del cant de les caramelles en el Diumenge de Pasqua

La Coral Infantil Mestre Güell, va protagonitzar la festa popular a la capital de l'Urgell, entitat amb més de mig segle de trajectòria

Concert de caramelles a Tàrrega (2)
photo_camera Concert de caramelles a Tàrrega

Tàrrega va celebrar aquest diumenge, la tradició cantada de les caramelles, amb motiu de la Pasqua. Les veus de la Coral Infantil Mestre Güell, entitat amb més de mig segle d'història, han recorregut la ciutat aturant-se en diferents indrets per interpretar cançons populars catalanes. L'agrupació ha aplegat enguany una quarantena de cantaires entre petits i grans, acompanyats de les notes dels Grallers de la Barra. Al repertori no ha faltat el Bon dia d'Els Pets, que ha esdevingut un clàssic ja de les caramelles a Tàrrega.

La comitiva també va fer arribar l'alegria de les caramelles a les dues llars d'avis de la ciutat (Residència Sant Antoni i Residència El Carme) i al poble veí del Talladell. El colofó del recorregut va tenir lloc a la Plaça Major de Tàrrega, davant l'Església Parroquial, on els infants van interpretar les caramelles per als feligresos que sortien de missa.

Comentaris