Tàrrega modifica el recorregut de la Cavalcada de Reis

La Cavalcada de Reis a Tàrrega en edicions anteriors ©Territoris
photo_camera La Cavalcada de Reis a Tàrrega en edicions anteriors

Tàrrega es prepara per a oferir una càlida benvinguda als Reis Mags d'Orient el proper dissabte 5 de gener, en què hi participaran unes 200 persones. Com de costum, el seguici arribarà a la capital de l'Urgell a partir de les 7 de la tarda,  si bé enguany les obres que s'estan duent a terme a la plaça Major obligaran a modificar el tram final de l'itinerari i el discurs de Ses Majestats tindrà a la plaça de les Nacions sense Estat. El recorregut de la Cavalcada de Reis passarà pel carrer de Sant Pelegrí, la plaça del Carme, el carrer de Joan Maragall, el carrer Migdia, l'Estació d'Autobusos i finalitzarà a la plaça de les Nacions sense Estat.

El seguici el formaran deu carrosses, un centenar de patges, cavalls i furgonetes plenes de regals

Hi participaran, oferint la seva música en directe, els Tambors de Diables BAT, Xaranga l'Alegria, Grallers de La Barra i l'Orquestra Mediterrània. Completaran la comitiva els Motards Tàrrega i de Lo Tossino, que recollirà els xumets dels infants que ja es vulguin despendre d'ells.

Aquest any s'estrenarà una nova carrossa amb un pessebre vivent en substitució del quadre escènic que habitualment se situava al pòrtic de l'Església Parroquial de la plaça Major

Es repartirà una tona de caramels sense gluten, aptes per a celíacs. L'acte comptarà amb la coordinació de la Comissió Cavalcada de Reis BAT i es retransmetrà en directe per Ràdio Tàrrega.

Els Patges Reials recolliran les cartes dels infants el dimecres 2 de gener al Parc de Nadal de Tàrrega, de les 18.00 a les 20.00 hores, i el dijous 3 i el divendres 4 de gener, de 17.30 a les 20.30 hores, a la Cambra de Comerç

També al Talladell i Santa Maria de Montmagastrell

Per la seva part, El Talladell rebrà Ses Majestats el dissabte 5 de gener a partir de les 20.00 hores amb un recorregut pels carrers del poble portant els regals als infants. D'altra banda, el diumenge 6 de gener, Melcior, Gaspar i Baltasar també saludaran els veïns de Santa Maria de Montmagastrell en el decurs de la missa a l'Església Parroquial del Dolç Nom de Maria, a partir de les 13.15 hores.

Comentaris