Tàrrega se suma a l'Any Joan Brossa amb un muntatge d'El Celler d'Espectacles

brossa capçalera
photo_camera Tàrrega se suma al centenari del naixement del polifacètic Joan Brossa
Tàrrega se suma a la celebració de l'any Joan Brossa, el qual commemora el centenari del naixement del polifacètic escriptor, dramaturg i poeta visual.

L'Ajuntament targarí, en consonància, oferirà de franc el dijous 26 de setembre la representació del muntatge 'Escombraries – Tot recollint Brossa', producció d'El Celler d'Espectacles que rememora la fascinació de Joan Brossa vers el gènere del cabaret i les arts escèniques. D'aquesta forma, Tàrrega reivindica el llegat artístic de qui és considerat un dels pares de la Fira de Teatre al Carrer, l'esdeveniment cultural més emblemàtic de la capital de l'Urgell.

Entrellaçant circ, màgia, strip-tease i metafísica, El Celler d'Espectacles seduirà el públic mitjançant una posada en escena inspirada en l'univers creatiu de Brossa i plena de sorpreses, fidel al tarannà subversiu i inclassificable de l'autor.

La convocatòria de dijous servirà alhora per presentar el contingut de la nova Temporada de Teatre i Dansa de Tàrrega, cicle que enguany assoleix la 25a edició.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement