Servei de dinamització econòmica per captar noves empreses a Tàrrega

L'Ajuntament elabora un cens d'espais industrials disponibles amb la finalitat d'agilitzar la seva ocupació i generar activitat empresarial 

Polígon La Canaleta de Tàrrega i terrenys del futur Boscarró inteior
photo_camera Polígon La Canaleta de Tàrrega i terrenys del futur Boscarró

L'Ajuntament de Tàrrega ha posat en marxa un servei de dinamització econòmica amb l'objectiu específic de captar empreses i implantar nous negocis al municipi. La Regidoria de Promoció Econòmica durà a terme així diverses accions de promoció empresarial divulgant les oportunitats i els recursos que el territori ofereix en aquest àmbit. Es tracta d'una mesura per atraure a Tàrrega activitats industrials i de serveis així com possibles inversions per part del teixit empresarial. Entre altres línies d'acció, i per a dinamitzar el mercat del sòl industrial, s'està confeccionant ja un nou cens de solars i naus disponibles per tal d'agilitzar el seu ús. Amb les dades del cens a la mà, es donarà a conèixer la disponibilitat d'usos industrials que ofereix Tàrrega.

Nous polígons del Boscarró amb una superfície de 56 hectàrees

Segons el consistori, s'incidirà també en les oportunitats de futur que brindaran els dos nous polígons industrials del Boscarró, de proper desenvolupament i amb una superfície total de 56 hectàrees. Aquesta serà la zona més extensa de Tàrrega dedicada a usos industrials, superant les àrees de La Canaleta i Riambau. La generació d'activitat econòmica també es promourà a través dels mòduls disponibles al viver d'empreses situat a Cal Trepat, adreçat a iniciatives de caràcter emprenedor. Tot plegat es complementarà amb la posada en marxa d'un web municipal dedicat a les accions de promoció econòmica del territori.

Accions per dinamitzar el comerç, millorant el seu posicionament a internet i potenciant l'ús de les noves tecnologies

Paral·lelament, es desenvoluparan accions per dinamitzar també el sector del comerç, principalment per a millorar el seu posicionament a internet i potenciar l'ús de les noves tecnologies. Al mateix temps, s'activarà un butlletí virtual per informar sobre ajuts i campanyes. La comunicació amb el sector serveis es reforçarà alhora mitjançant un sondeig per copsar l'opinió i les inquietuds dels comerços, iniciativa que es materialitzarà efectuant visites porta a porta.

Comentaris