Tàrrega proposa celebrar el dia de la Mona al Càmping Municipal

El recinte, amb accés gratuït, oferirà el Dilluns de Pasqua taules de pícnic, zona de barbacoa i jocs infantils

L'Ajuntament de Tàrrega proposa de celebrar per primera vegada el dia de la Mona inteior
photo_camera El recinte va rebre el 2012 el nom d'Espai Felip Robinat i Felip

L'Ajuntament de Tàrrega proposa per primera vegada de celebrar al Càmping Municipal de la localitat la tradició de la Mona. Per aquest motiu, el consistori obrirà les portes de l'equipament el pròxim 17 d'abril, Dilluns de Pasqua, posant-lo a disposició de famílies i colles d'amics. D'aquesta forma, es facilitarà a la ciutadania una alternativa per menjar la Mona a cel obert sense desplaçar-se lluny de la ciutat. "Obrint aquest espai en una data tan assenyalada podem fidelitzar el seu ús cada Dilluns de Pasqua i consolidar aquest costum", afirma l'alcaldessa Rosa Maria Perelló. Al mateix temps, la capital de l'Urgell també vol atorgar més ús a les instal·lacions del càmping, les quals reuneixen condicions òptimes per acollir aquest tipus d'activitats. En aquest sentit, la convocatòria també és oberta a visitants forans.

La iniciativa vol fidelitzar aquest ús de l'equipament i obrir-lo tant a vilatans com a visitants forans

El Càmping Municipal romandrà obert a partir de les 12 del migdia i s'hi habilitaran taules de pícnic i zona de barbacoa. A més, per dinamitzar la jornada, també s'instal·laran jocs tradicionals per a la mainada. L'accés serà gratuït. Tot i això, es recomana reservar la taula prèviament a La Botiga del Museu (Carrer Major, 11) o per correu electrònic. El Càmping Municipal de Tàrrega disposa d'una zona arbrada que ocupa 9.000 m2, la qual també és usada com a campus per l'Institut Alfons Costafreda. A més, el recinte situat vora camp obert també propicia un entorn natural adequat per aquesta celebració.

Dissenyat com a allotjament durant la celebració de FiraTàrrega, el Càmping Municipal ha incorporat amb el temps altres usos i és escenari habitual de la Fira del Caçador, el festival musical Paupaterres i el Cros Intercomarcal. Des de l'any 2012, el recinte rep el nom d'Espai Felip Robinat i Felip en memòria de qui fou l'impulsor de la Fira del Caçador.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement