L’Ajuntament de Tàrrega aprova la reforma de la plaça Major, que esdevindrà de plataforma única

La plaça Major de Tàrrega es reformarà en els propers mesos
photo_camera La plaça Major de Tàrrega es reformarà en els propers mesos

L’Ajuntament de Tàrrega ha aprovat en Junta de Govern el projecte d’adequació de la plaça Major, que es transformarà en un espai de plataforma única que facilitarà el trànsit de vianants per aquest emblemàtic espai.

La superfície de la plaça, que actualment presenta quatre tipologies diferents, s’unificarà en un únic paviment integrat per lloses rectangulars de pedra natural, d’aquesta manera s’integrarà en la fesomia del nucli antic.

La reforma també inclourà la substitució de serveis bàsics al subsòl que es troben en mal estat, sobretot el clavegueram.

El projecte ha estat xifrat en 384.994 euros, dels quals es comptarà amb una subvenció de 160.000 euros provinents del Pla de Reforç Local de la Diputació de Lleida. Rosa Maria Perelló, alcaldessa de Tàrrega ha afirmat que la reforma aportarà una perspectiva més acollidora a la plaça i també servirà per a contribuir a la revitalització de l'espai tant en l'àmbit social com comercial.

Aprovat ja el projecte d’adequació, en els pròxims dies se trauran les obres a concurs. La Regidoria d’Urbanisme pretén iniciar els treballs durant la segona quinzena de setembre, després de FiraTàrrega. En set mesos està previst que s’hagin executat ja les obres i la plaça pugui estar a punt abans de la Festa Major.

comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement