El joc de rol Survival Zombie torna a Tàrrega en el marc del festival Galacticat

La invasió zombie que viurà Tàrrega aquest dissabte amb la Survival Zombie
photo_camera La invasió zombie que viurà Tàrrega aquest dissabte amb la Survival Zombie

Tàrrega tornarà a viure aquest dissabte 9 de juny un apocalipsi zombie gràcies a l’esdeveniment Survival Zombie, un joc de rol en viu que s’ha posat de moda dins de l’oci alternatiu amb una activitat que combina la gimcana, el teatre interactiu i l’activitat esportiva. L’esdeveniment, organitzat per World Real Games en col·laboració amb l’Ajuntament de Tàrrega, s’emmarcarà dins de la Va Mostra de Cinema Fantàstic i de Terror – Galacticat.cartell zombies tarrega

Enguany la trama s’inspirarà en la mítica sèrie V, els supervivents es ficaran en el paper de la Resistència davant la invasió de llangardaixos zombies. L’objectiu del joc es anar superant una sèrie de proves per intentar sobreviure sense “ser capturats” i poder arribar a veure l’espectacular final.

Els jugadors que hi participin hauran de passar a recollir durant la tarda el seu mapa, la cartilla de segells i el braçalet verd de supervivents. El joc començarà a les 9 del vespre als Cinemes Majèstic i, a partir d’aquí, els participants s’hauran d'enfrontar a diferents reptes i intentar fugir dels zombies per arribar sans i estalvis al final. En cas de ser “infectats” per aquests éssers, els supervivents es convertiran en zombies maquillats per un equip de professionals i seguiran jugant des de l’altre bàndol.

Les inscripcions es poden fer a www.survivalzombie.es des de 29 euros, en cas de participar com a supervivent, o des de 15 euros si ho fas com a zombie.

L’edat mínima per participar-hi són 10 anys, de manera que dels 10 als 14 anys hauran d’anar acompanyats per un adult i dels 14 als 17, hauran de presentar una autorització signada pel seu pare, mare o tutor per a poder participar del joc.

Comentaris