L'Ajuntament de Tàrrega obre el termini per sol•licitar els ajuts del Govern per arranjar habitatges on visquin persones grans

Tècnics de l'Oficina Local d'Habitatge de Tàrrega tramitant les subvencions
photo_camera Tècnics de l'Oficina Local d'Habitatge de Tàrrega tramitant les subvencions

L’Ajuntament de Tàrrega ha obert el període de tramitació dels ajuts que la Generalitat de Catalunya dóna per obres de millora en domicilis on visquin persones majors de 65 anys, amb limitació d’autonomia o amb discapacitat.

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018Aquestes subvencions del Departament de Territori i Sostenibilitat doten als beneficiaris d’un màxim de 2.500 euros per adaptar l’interior dels habitatges afavorint la mobilitat de les persones grans.  Com a condició, els ingressos de la unitat de convivència, a més, no poden superar 1,5 vegades l'indicador de renda de suficiència de Catalunya ponderat.

Les sol·licituds es poden tramitar fins al 31 de juliol a l'Oficina Local d'Habitatge de Tàrrega on els tècnics municipals ajudaran als sol·licitants a omplir els formularis. Les bases de la subvenció també preveuen que la mateixa Agència de l'Habitatge de Catalunya sigui la que s’encarregui de les obres.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement