27.11.2021 |
Territoris.cat

Els balcons i les xarxes socials seran l'escenari de la Festa Major de Tàrrega

Les entitats del municipi treballen amb l'objectiu de replicar la programació habitual en un format virtual

Imatge d'arxiu amb una vista aèria del municipi de Tàrrega. (Horitzontal)
Imatge d'arxiu amb una vista aèria del municipi de Tàrrega - Ajuntament de Tàrrega
Els balcons i les xarxes socials seran l'escenari de la Festa Major de Tàrrega

Les entitats de Tàrrega uneixen esforços perquè la ciutat segueixi tenint Festa Major de maig tot i la suspensió dels actes oficials per l'emergència sanitària del coronavirus i les mesures de confinament decretades. Serà una edició "especial" on els balcons i les xarxes socials prendran protagonisme, amb l'objectiu de replicar la programació habitual en un format virtual, segons han explicat des de l'Agrupació d'Entitats de Tàrrega (AgEnTa). Així, ja s'han iniciat els contactes amb totes les parts implicades per confeccionar la programació del dimecres 13 al diumenge 17 de maig "amb una gran dosi d'originalitat i innovació". En els pròxims dies s'aniran presentant els diferents actes que permetran als targarins gaudir de la festa major.

Una de les primeres convocatòries que es farà a través de les xarxes socials serà la del concurs per crear el cartell de la Festa Major confinada.

Les propostes ja es poden enviar al correu electrònic d'AgEnTa fins el 7 de maig i un jurat virtual escollirà la proposta definitiva

La proposta de la Festa Major confinada compta amb el suport de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega, que també col·labora en la comissió organitzativa per poder preparar la programació i poder mantenir viu l'esperit de la celebració.

Els balcons i les xarxes socials seran l'escenari de la Festa Major de Tàrrega
comentaris