11.08.2022 |
Territoris.cat

Tàrrega, capital dels clicks els dies 14 i 15 d'abril amb la setena Fira Playmobil

Anteriors edicions de la  Fira Playmobil de Tàrrega Portada
Anteriors edicions de la Fira Playmobil de Tàrrega Portada
Tàrrega, capital dels clicks els dies 14 i 15 d'abril amb la setena Fira Playmobil

Tàrrega esdevindrà la capital catalana dels playmobils, les populars joguines també conegudes com a clicks, el cap de setmana del 14 i 15 d'abril. Serà ja la setena edició de la Fira Playmobil organitzada per l'Associació Agrat i SomosClicks, amb la fita de mantenir els 15.000 visitants de l'any passat.

El certamen tindrà enguany el cinema com a eix temàtic principal i en aquest sentit sumarà un nou espai anomenat Cine-Click, on es projectaran pel·lícules i vídeos relacionats amb els populars ninos

Presentació de la 7a Fira Playmobil de TàrregaLa fira, que creix així en espai, vol continuar sent un referent per a les diverses generacions d'aficionats i col·leccionistes d'aquestes joguines creades els anys 70. Al mateix temps, gairebé un 50% dels paradistes d'enguany, procediran d'Alemanya, els quals acostaran les últimes novetats de la marca encara inèdites aquí.

La Fira Playmobil se celebrarà com ja es habitual al Pavelló del Club Natació Tàrrega (Parc Esportiu) oferint més de 1.000 metres quadrats d'exposició.

El públic gaudirà d'una catorzena de diorames que recrearan diferents mons i temàtiques integrant més de 7.000 figures

El diorama més extens ocuparà 27 metres quadrats i girarà al voltant de l'antic Egipte. Altres temàtiques aniran des de la recreació d'un torneig medieval passant per un corral de comèdies del segle XVII fins a una trobada de nans, el Far West, un tren gegant o un Aquàrium. Les construccions seran realitzades pels col·leccionistes de SomosClicks.

Com a novetat, el concurs de diorames proposarà enguany temàtiques targarines mitjançant la recreació d'espais, celebracions o elements característics de la ciutat

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018Entre altres al·licients, la Fira Playmobil de Tàrrega sortejarà un click gegant d'1,50 metres d'alçada. El públic també tindrà a l'abast, inflables i jocs infantils a més dels concursos de diorames Busca-Click i Freak-Click patrocinats per Qualia; i no faltarà el Comerç-Click, en què caldrà buscar clicks amagats en aparadors de comerços de Foment Targarí. Pel que fa al concurs fotogràfic en xarxes socials, es convoca el Cine-Click, que proposa fer fotos relacionades amb el món cinematogràfic.

L'esdeveniment tindrà altre cop un marcat vessant solidari, ja que Agrat destinarà el 10% de les entrades a l'àrea de pediatria del CAP de Tàrrega. Paral·lelament, col·laborarà també amb Creu Roja Tàrrega, Associació Alba i Càritas lliurant entrades gratuïtes a infants sense recursos perquè també en puguin gaudir. A més, hi haurà un espai per a la campanya Posa't la Gorra d'Afanoc en la lluita contra el càncer infantil. 

Tàrrega, capital dels clicks els dies 14 i 15 d'abril amb la setena Fira Playmobil
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement