L'associació Agrat no organitzarà enguany el Carnestoltes de Tàrrega

Aquesta decisió es va comunicar el passat 5 de desembre a l'Ajuntament i tanca 10 edicions de referència festiva
Carnestoltes de Tàrrega
photo_camera Carnestoltes de Tàrrega

Després de deu edicions de disbauxa, diversió i molt esforç, l'associació Agrat ha comunicat oficialment que enguany no participarà en l'organització del Carnestoltes de la capital de l'Urgell.

La comissió organitzativa, que ha estat capaç de mobilitzar entitats, empreses col·laboradores, institucions i un munt de persones voluntàries, comptava actualment amb menys de deu membres actius i ha apostat per posar el fre a l'organització d'aquesta cita. Entre altres, a causa del relleu generacional i desavinences amb el consitori targarí.

Agrat ha encapçalat 10 edicions transgressores del Carnestoltes en les que no hi ha faltat la il·lusió ni les ganes boges de recuperar el carnaval targarí

Tot i això, animen a la ciutadania a sortir els carrers, viure la cultura per tal "que Tàrrega continuï sent referent de participació ciutadana i tingui el millor Carnestoltes".

Segons explica Agrat, "fer un carnaval de nivell com els dels últims anys era inviable amb la poca disponibilitat de persones a l'organització i donat que tothom ho fa de forma voluntària".

Comentaris