23.10.2021 |
Territoris.cat

Temps de descompte per l'inici de la tercera edició de Galacticat

El festival de cinema fantàstic es realitzarà a Tàrrega del 21 al 23 d'octubre, tot homenatjant els 50 anys d'Star Trek

galacticat2
Presentació de Galacticat 2016 als Cinemes Majèstic de Tàrrega
Temps de descompte per l'inici de la tercera edició de Galacticat

Cinemes Majèstic de Tàrrega acollirà els propers dies 21, 22 i 23 d'octubre la tercera edició de Galacticat, la Mostra de Cinema Fantàstic de Ponent, destinada als cinèfils i als amants de la ciència-ficció. La convocatòria té l'objectiu d'apropar el passat, el present i el futur del millor gènere fantàstic a través de títols clàssics de culte i algunes premiades estrenes del moment.

Enguany Star Trek, una de les nissagues galàctiques més aclamades de la història del cinema i la televisió, en serà la protagonista. Així, el dissabte 22 d'octubre s'oferirà una conferència a càrrec d'experts 'trekkies' i la projecció de tres pel·lícules emblemàtiques de la saga. D'altra banda, el diumenge 23 d'octubre al migdia es projectaran de franc els primers capítols de la sèrie televisiva. 

Prèviament, Galacticat 2016 s'obrirà el divendres 21 d'octubre amb l'estrena del film 'Hardcore Henry', esdevenint així el cinema de Tàrrega una de les 6 sales a l'Estat espanyol que projectaran la cinta. Entre d'altres obres, a llarg de les jornades es podrà veure el darrer film del director Tim Burton, 'El hogar de Miss Peregrine para niños peculiares', 'El meu amic el gegant' d'Steven Spielberg i 'Un monstruo viene a verme', de Juan Antonio Bayona. 

Es preveu que en la sessió del dissabte 22 d'octubre els germans Bayona facin acte de presència a la catifa vermella targarina

A més a més, Galacticat 2016 s'uneix a la celebració del 10è aniversari de la mostra de curtmetratges Lo Cercacurts, el qual es convoca cada estiu a Montornès de Segarra. 

Temps de descompte per l'inici de la tercera edició de Galacticat