Tornabous s’uneix als actes del 8 de març

La projecció de ‘Fabricando mujeres’, acte previ del 8M a Tornabous
la fabrica

El municipi de Tornabous s’afegeix a la crida del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Com avantsala de 8 de març, el dissabte 7 de març té previst projectar el documental ‘Fabricando mujeres’, al Cinema Flotats.

El film es protagonitzat per la Maite, una dona de 80 anys que recull deixalles de La Fàbrica de Dones per construir els seus invents. Combat, així, els estereotips del model de dona. Es tracta d’una reflexió sobre la relació entre el consum convencional i les violències masclistes.

Fabricando mujeres - TEASER documental interactivo from Al Borde films on Vimeo.

Seguidament, tindrà lloc la lectura del Manifest del 8M, es rendirà homenatge a les àvies sòcies de Dones Esperança i es farà un berenar-sopar amb cóc de recapte i xocolata desfeta amb coca.

A les 12.00 hores del diumenge 8 de març, a la Plaça de la Vila, tornà a llegir-se el Manifest. Aquest anirà acompanyat de la música del grup Walkin’ Roots, que comparteix els fruits del seu treball de recerca i adaptació de cançons seguint criteris no masclistes, i que han estat compostes o interpretades per dones.

walkin roots

Al llarg de la primera quinzena de març, els baixos de la Casa de la Vila de Tornabous acull d’exposició ‘Feminicidis’, que dóna visibilitat als assassinats de dones

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement